Árlista

Részmasszázsok,

(Arc, fej, vállöv, kar, hát, derék, láb)

mely igény szerint állítható össze:

(25 perc)  

(50 perc)                                          
2 000 Ft

3 700 Ft

Teljes test masszázs (70 perc)

4 800 Ft

(A masszázs időtartama, intenzitása, 

a választott testrészek tetszés szerint, rugalmasan alakíthatók.)

Irodai masszázs 

Megegyezés szerint

Válassz tetszésed szerint időtartamot, testrészt és masszázs típust! Ismerd meg a különböző kezeléseket:


Szolgáltatások

Frissítő masszázs - a napindító

A masszázs során már a bevezető simító és dörzsölő mozdulatok élénk, lendületes ütemben történnek. A vérkeringés intenzív fokozására egész testrészeket átívelő mélysímitások, gyúrások, váltott kezes fogások alkalmazásával főként nyújtó-lazító mozdulatok kerülnek alkalmazásra.

A légutakra ható borsmenta illóolaj segíti az oxigén felvételt, a feszült izmokat ellazítva fájdalmat csillapít, a bőrt megnyugtatja. Az eukaliptusz illóolaj az idegi-, fizikai kimerültséget enyhíti, míg a narancs- és citrom illóolajok frissítik, élénkítik a szervezetet.

Bőrfeszesítő masszázs - a megújító

A masszázs alkalmával a mélysimítások, dörzsölések, öklös lehúzások és kötőszövet 'eltolás' kap hangsúlyt. A gyúró fogás izomkiemelése közepesen intenzív .

A mandula illóolaj enyhíti a gyulladásokat, puha és bársonyos bőrt eredményez.

A mandulaolaj magas B-vitamin, Omega-9 zsírsav, linolsav tartalmának köszönhetően megújítja a bőr rugalmasságát, lassítja a bőr öregedését. A fahéj illóolaj fokozza a nyirokkeringést és az anyagcserét, a kötőszövetben lerakódott méreganyagok kiürítéséhez járul hozzá, elősegíti a felhalmozódott zsírréteg mielőbbi lebontását.

A narancs illóolaj visszaadja a bőr egyensúlyát, javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr gyógyulását is előmozdítja. Növeli a verítékezést, így támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a bőrből.

Nyugtató masszázs - a kikapcsoló

A masszázs alatt vezetett kézmozdulatok könnyed, lassú lefutásúak. A mélyebb izomrétegek óvatos eltolása, a körkörös dörzsölő-simító fogások nyugalmat adnak a pihentető kikapcsolódáshoz.

A levendula illóolaj enyhíti a meglévő izomfájdalmakat, izomgörcsöket, megnyugtatja a gyulladásos bőrt, jótékonyan hat a zaklatott lélekre. A mandarin illóolaj közérzetjavító, nyugtató, kedélyállapot- javító hatásával nyújt meghitt közeget. Illatát a gyermekek is szeretik, így a masszázs után hazaérkezve aromaterápiás hatást is közvetíthetünk.

Regeneráló masszázs - a gyógyító

A masszázs alkalmával a megrövidült, letapadt izomkötegek, és myalgiás izomcsomók erőteljes kezelése várható. A csípő körüli-, gerincmerevítő- és lapocka környéki izmok intenzív átdolgozásával frissül, megújul a szervezet teherbírása.

A fahéj illóolaj fokozza a nyirokkeringést és az anyagcserét, a kötőszövetben lerakódott méreganyagok kiürítéséhez járul hozzá, elősegíti a felhalmozódott zsírréteg mielőbbi lebontását. A rozmaring illóolaj hatékony az izomfájdalmak és a kimerültség ellen, továbbá agyműködés serkentő hatása van.

Hangulatjavító masszázs - a jelenbe hozó

A masszás a frissességet kiváltó, mértékletesen lendületes, és a megnyugvást elősegítő lágyabb, gyengédebb mozdulatok konszenzusát képviseli.

A szegfűszeg illóolaj frissítő, közérzet javító, 'gondűző' hatású, a jázmin illóolaj energetizáló, míg a kubeba illóolaj felemelő, lelkesítő hatású 'antidepresszáns'.


A masszázsnak több funkciója van

Lehet az izomzat és a vázrendszer elváltozásait gyógyító kezelés kiegészítő eleme, vagy éppen ezen elváltozások kialakulásának megelőzője is;

Sportolók részére regeneráló és izomrugalmasságot növelő, ezzel a sérüléseket megelőző kezelés;

Stresszes vagy kimerítő életmódot folytatók relaxáló, feltöltődést elősegítő, kellemes pihentető kikapcsolódása, valamint a kiegyensúlyozott élethez vezető testi-lelki regeneráció és felfrissülés eszköze is egyben.

A masszázs alkalmával a kedves vendég hangulatának, ízlésének megfelelő olajkeverék, illetve a szervezet igényeihez alkalmazkodó masszázs típusa szabadon megválasztható./


Szép Kártya elfogadó hely 

MKB / K&H / OTP