Hogyan néz ki egy kezelés nálam? 

Amennyiben első alkalommal jársz nálam, szeretném bemutatni a találkozásunk menetét! 

Megérkezésedkor a szépségszalon előteréből, közösen a masszázs helyiségbe átmegyünk, ahol kényelmesen lepakolhatod a táskádat, kabátodat, és egy csésze, meleg gyógyteát fogyaszthatsz. Pontosítjuk, hogy mely testrészeidre kérsz masszázst, és a hangulatodhoz illő masszázsolajat választhatsz ki. 

Ezután biztosítom számodra, hogy egyedül maradva könnyíthess öltözeteden,nyugodtan előkészülhess a masszázsra. Miután elhelyezkedtél a masszázságyon, és betakaróztál, visszaérkezve hozzád megkezdem a masszázst. 

Bármely masszírozandó testrészednél óvatos, könnyed, simító mozdulatokkal indítok. Erre azért van szükség, mert mint minden mozgásformánál, itt is elengedhetetlen a szervezeted felkészítése a további, esetleges intenzívebb masszázsfogásokra, továbbá a masszázsolajat egyenletesen fel kell juttatni a bőröd felszínére. (kivétel ez alól az arc-, és fejmasszázs, melyek olaj, vagy krém nélkül történnek). 

A simításokat a dörzsölő fogások követik. Ezek nyomatékosabb mozdulatok, ahol már a vérkeringésed, bőröd alatti kötőszöveted is fokozottabb ingerhatást kap, és egyúttal jelzés arra, hogy mely területek fáradtabbak, fájdalmasak. 

A továbbiakban következnek a gyúró fogások, melyek regenerálják izomzatodat. Fontos megjegyeznem, hogy a masszázs teljes folyamata a Te közérzeted javítását célozza, így bármikor jelezheted, hogy a masszázsfogások erősebbek, avagy óvatos, kevésbé intenzívek legyenek. 

A záró fázisban felrázó, élénkítő masszázstechnikával, illetve ellazító, simító mozdulatokkal fejezem be az alkalmat. A helyiség újra, csak a Te rendelkezésedre áll, nyugodtan felöltözhetsz, elkészülődhetsz, és teát, ásványvizet fogyaszthatsz, hogy szervezeted hidratáltsága biztosított legyen. 

Az együtt töltött idő alatt bátran tehetsz fel kérdéseket a masszázzsal kapcsolatban, és nyugodtan indíthatsz beszédtémákat. Ha pedig csendre, pihenésre vágysz, abban is partner leszek. Remélve a találkozást kívánok Neked szép napot!